nyår & sjuk

Vaknade för ca e n timme sen,, feber och ont i halsen.. så typiskt.. men men det blir att fira emelie ändå, GRATTIS BRUTTAN PÅ DIN 18-ÅRS DAG!!!! :D:D:D:D jaja, skriver kanske mera idag, visar kanske vad jag ska ha på mig :) Men men, hörs sen, puss'!

håret blev perfekt, men ingen bra bild!!

Har färgat håret, mörkar, mums!!  :)



Nu ska jag och Danni iväg och handla chips och dipp, såå gott!!
sista dagen vi får äta gott! Sedan börjar bantnings metoden ;P
Haha! :P

PUSS! <3

Mums skor!

Tjabbu!

Nu har jag varit hemma ett tag, hittade skor i tumba, Mums, så snygga och sköna! Hihi. Sen köpte jag en varsin tröja till elliot och linus, lägger upp en bild på dom sen :) Linus blev jätte glad iaf, Elliot är inte hemma, så han får den snart :). Snart kommer Danni hit, vi ska färga håret på varandra ;). Men soms agt bilder på tröjorna kommer strax!



Kramar!!

Tumba

Hejsan!

Nu har jag vaknat igen, ska skynda mig lite snabbt, fixa mig oså, sedan
ska jag åka till tumba med Danni. Kolla runt lite oså.. Men hörs av mig
när jag är hemma igen,

Puss!

30/12-09

God morgon! :)

Det var inte mkt sömn jag fick inatt inte.. Jobbigt.. Men ändå bra ;p Jag vaknade av att
Elliot (mellanbror) höll på att ta fram frukost, sååå gullig, han är 5 ½ år! :) Hihi.
Sötnos säger jag bara, flingor och filmjölk blev det till frukost :). Nu ska jag väl sitte här
en stund, sedan kanske sova en timme(?), sedan fixa dricka till mig och två andra,
köpa skor typ, och hårfärg ;). Trevlans dag. Skriver sen när jag har ngt att skriva igen!

Puss på er!

sov gott, det ska jag göra m mysisarna

Ligger i sängen med datorn, sulan och gråhårbollen :) Det är mysigt, mysigast är nog hur sulan ligger mot mig :))

SÖTNOS!


Men ska typ sova nu, hörs imorgon! Godnatt :)!

ngr få pics

Våran kvällsmat :)


Lillen, riktig gose!


Sötkorv


älsko

snabb update

Mitt sällskap vid datorn :)) <3



Juste drog aldrig till Stephanie, för mkt raketer och shit.. :/

Puss

puu

nu ska jag ta en dusch sen följa med Danni till Steffi hon ska fixa hennes hår. Sen blir väl hemgång igen. Bara slappa! Puss så länge!

usch..

Fy på mig säger jag bara.. Mamma har varit inne i mitt rum flera ggr och jag bara har fortsatt sova.. Vaknade för ett litet tag sen.. Hela dagen har ju fan gått.. ÅH jobbigt.. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Typ kanske göra färskjuice om jag orkar gå upp ur sängen vill säga.. Annars bara ligga och vara liksom.. Fy vad lat jag är.. Men jag kan inte gå ut på kvällarna bara dagarna pga alla idioter som håller på och smäller massor av raketer och smällare redan nu, och jag är verkligen livrädd.. Såå jobbigt. Vill inte vara rädd för det där ljudet.. Panget, det är det som är det jobbigste.. Men men skit samma, ska inte skriva sådant ;p

Skriver sen när jag vet vad jag ska göra hihi :)

Mitt i natten..

Är sjukt trött mrn kan inte sova. Har kollat på alla andra avenyn avsnitt som jag missat tidigare.. Shit asså.. Nu är jag satans kissnödig, så ska springa på toaletten sen FÖRSÖKA sova, tror jag kmr kunna det. Ska kanske köpa ett par platåskor, eller vad det heter, dom sitter sjukt bra, och är sjukt sköna!! Men vet inte direkt hur många ggr jag kmr använda, det är de bara.. :p Men nej nu msåte jag sprona. PUSSAR OCH GONATT

28/12-09

nu var det riktigt länge sen :P. Har verkligen inte haft tid. Först julafton, full rulle  hela dagen och somna som en stock på kvällen,. Dagen efter, (min födelsedag), full rulle från när man vaknar. :) Mysigt vart det. Massa fina presenter!! TACK!! :D<3 på kvällen blev det utgång, stan, det blev Chaplins bar ;p Det var 'RIKTIGT kul där asså!! ´:D:D. Bilder kommer när dom kmr upp på sidan. :). Hehe ;). Full med överraskningar det där stället assp :P Men riktgit kul var det iaf. :) Dagen efter blev det utgång igen, men Cattelin denna gång, inte lika kul, men det dög :). Najsnajs, sov hela hela söndagen. Skönt! Och idag har jag varit i Skärholmen med Denise och Daniella, vi handlade lite, mys pys, åt oså :). vi var borta ungefär 9 timmar. Sjukt länge(förmindel).. Brukar inte orka så länge :P. Hihi. :) Men nu ligger jag i sängen, precis fått igång det trådlösa nätet :)) GLAD! Äntligen liksom. Snart nyår, massor av planer! Har ni några planer? :) nu ska jag sitta här en stund, sen blire väl att sova tror jag :). Kanske skriver ett inlägg innan sovdags ;D. Bye! :)

23/12-09

Är as trött, kunde inte blogga igår.. Hade fullt upp. När jag vaknade började jag städa nästan hela huset, mitt rum, köket, hallen, vardagsrummet och båda små brödernas rum. Sjukt jobbigt. Efter det var det mat, efter maten åkte jag och mamma och handlade. Efter det bakade vi julstjärnor och ischoklad :) Ändå najs! Idag har jag vaknat duschat, fixat julklapparna, hämtat små bröderna, väntat på bussen i f*cking 40 min med dom. Fixat snabbmat hemma, *hehe*, på med pyjamas på dom. Oså. Snart måste jag tvätta hela lilla toaletten. Orkar egentligen inte.. Hehe. Men det ska ju vara fräscht!! Tänk att det är julafton imorgon, allt har gått så fort! Och jag är 18 år i övermorgon!! Shiiiet. Hih. Är sjukt taggad till de iaf!! :D. Nej nu ska jag gå ner till dom andra. Umgås. Imorgon blire stressigt för mig, så skriver nog på kvällen efter allt. På morgonen ska jag till farfar, direkt efter till farmor, sen hem, sen till mormor :)) Hehe. Men det blir riktigt myyys!! :D. Ska kolla om jag hinner fixa kameran tills imorgon då, så jag kan ta foton liksom!! :)

Meen god natt nu! <3

21/12-09

Hej, idag har jag typ sovit hela dagen IGEN.. Jobbigt.. Men efterr jag vakna duscha jag oså, sen fixa jag diskmaskinen och sådant.:) När mamma pch dom kom hem åt vi mat, sedn bakade jag och mamma pepparkakor medans Peter la barnen. :) Hon bakade också Ess kakor direkt efter medans jag dekorera några pepparkakor :P. Nu ska hon baka bullar. Ja alt det ska vi ha till både julafton och min födelsedag som är på juldagen! :) Hehe. Fyller ju 18 dåa!! :D.  Måste fixca min kamera till julafton och födelsedagen, så ni kan få lite pics! :) Hihi. Nu ska jag kanske gå ner och hjälpa mamma lite. Sen ska jag bädda min säng när lakanen och de 'r torrt. Fick ett överkast utav mami idag! Tack! :D. Ett svart, har bara haft ett vitt med grejer på men det passar ju inte mitt rum ;p Heeh. Så ja, jag blev iaf glad. Juste! På min födelsedagsfika kommer vi bli ca 43 st! :O Haha. Snacka om nervöst.. Hihi. Massor kvar att göra både till jul och birthday! :) Nej nu ska jag stänga av och gå ner! Hörs nog imorgon.

Bye! <3

P.S. 4 dagar kvar!!

Snow I love you!

VINTERN ÄR UNDERBAR!! I JUST FUCKING LÖÖÖVE IT!! <3


Sandra och jag i fredags! :)


Igen! :)


Jag Ulrika och Josefin i skolan ;p


Hej och godnatt :)

trött idag, sov till fyra tiden! :O. Har ju ändå lov, så det är tur det :) Nu ska jag ner och kolla om det kmr ngn bra film på tv. :) Med flingor och yoghurt! :) Godnatt sen allesammans! <3

P.S. 4 dagar till julafton!! 5 dagar till 18 år!!

Goodbye Goodnight

Nu har jag kommit hem från Lotten, ska gå och sova. SKÖNT! Så godnatt på er sötnosar! :) PUSSS

SNYGGINGAR!


M-S-N ;)  (=Miranda, Sandra, Natalie) Hih ;)

6 dagar kvar!

Jes

Ska ta en dusch lite snabbt, sedan går jag hem till Lotten tror jag! :) Och umgås m henne och Sandra :) Pusseli! <3


JULLOOOOOOV

Tjalom palom! Fick jullov idag, fan vad skönt!!!! ;D Om exakt en vecka fyller jag år!! :D.Är bara glad idag, så kuligt! Ikväll blire en lugn kväll för mig, ska bara vara hemma.. :) Nu ska jag kolla runt på nätet efter olika kroger. Ska se vart vi hamnar den 25:e :). Meeeeeen, har inge mera att skriva? :P Godnatt, haha nej skoja,

CIAO!


Myseer vid brasan!

NU BLIRE FILMEN E.T MED MAMMA ELLIOT LINUS OCH PETER!

Wihu

Tjaba igen, kollade på oth nyss och sen tog jag med sladden och gick upp hit igen! :)
Fick lite sällskap till tv tittandet av Ninas lilla Theo! :)

Fast han somnade nästan direkt :p

Struffies första snö!!;)


Utanför skolan, snödag nr 2 typ ;p Så mys!


Har inge mer att tillägga, PUSS!

Snö!<3

Så mkt snö vi fått! Snart ända upp till mina rumsfönter!! Helt sjukt. Aja, jag missade skoldagen idag pga att jag sov så länge igår och kunde inte somna förrän halv 5 imorse.. Så jvl tråkigt, vi skulle kolla film idag och ha det mys m klassen!! ÅH! Imorgon äre avslutning, kan inte tänka mig att en hel termin gått redan.. Nu bara 5 terminer kvar sen studenten!! Haha. ;)

Släppte ut Sulan och Struffie i baksidan, när dom skulle gå mot vägen så kom dom ingenstans, haha, Sulan försökte kämpa sig fram och Struffie gick bakom honom, stackaren orkade inte så mkt så han ville in igen sen hahaha. Shit, jag höll på att skratta ihjäl mig asså! Haha.
 


Var ute med Sandra på promenix igår kväll/natt hihi, bara så jobbigt att gå, det var snö upp till knäna helt sjukt mkt! Hehe.. En bild på utanför mig, mkt snö vaa??!;) (inatt) Nu är det ännu mer!!

 

Nu ska jag väl sitta hära uppe med bärbara, den har ljud så mkt skönare att sitta vid den. Det verkar som att vi inte har något tr¨dlöst inkopplat i vårat modem.. Jobbigt, jag som var så glad över att få gå in på nätet där nere. Haha.. Ska kolla på andra avenyn tror jag hehe, missade i tisdags om det kom någon då(?) .. Jaja, skriver kanske senare! ;)

Meen bye!

P.S. 1 vecka till julafton! 1 v & 1 dag tills man är 18!! ;) Bilder från igår och idag kommer sen när jag orkar hämta sladden till mobilen (a).

9 dagar kvar!

Tjaba tjena, är as trött idag.. Har varit ledig idag så det var skönt iaf!! :)
Har ju fått låna mammas bärbara som hon lånar från jobbet, men det verkar
som att vi inte har ngt trådlöst internet hära hemma, har försökt hitta det i två
dagar nu.. Sååå suck -.- .. Får kolla om ngn granne inte har skyddat så får väl
sno från dom så länge.. Just nu sitter jag här uppe med den, för hära uppe
finns det internet sladd.. Men den kommer ju inte ända ner till mitt rum, skit
tråkigt.. Jag fick låna den här för jag skulle slippa gå upp hela tiden.. Men men..
Jobbigt att det inte funka då.. Ska kolla lite mera med mamma sen.. Tror hon
åkte iväg och handla men inte så säker :P. Nu ska jag väl ner till mitt rum och
bara ligga i sängen. Eller nej, måste verkligen slå in resten av julklapparna,ska
väl ta och försöka ta tag i det nu! :) Kl 21.00 börjar Paradise hotel, så det ska
jag iaf glutta på sen vene! :) Jaja, skriver kanske senare om jag lyckas fixa
internet från rummet!

Ciao så länge!

P.S. Tänk att det bara är 9 dagar kvar tills jag fyller 18 år!!;D;D och 8 till julafton! 
Sötnosarna!

Måndag 14/12-09

Är himlans trött! Men annars mår man bra.. Idag ska jag till min pappa för min syster fyller år! Grattis till henne! :) Efter det blire väl hem eller möta ngn och snacka skit? Ingen aning ännu.. :P Det är bara 4 skoldagar kvar, så skönt! :) Men har inte mkt att säga hehe :)

Hörs sen!

P.S. 11 dagar kvar!!

jsjs

tjaba tjena, sitter och är barnvakt som vanligt, gnäll gnäll gnäll och jag blir tokig! Mamma och dom får ta och komma nu, måste duscha!!! Fan får damp. Hela min kropp bra kliar, och den kommer explodera snart! Asså då menar jag riktigt explodera. Jag har börjat röka typ uigen, och har inte rökt sen fredags i skolan.. Och sen gråter linus för minsta lilla, och då tänder det bara till. Och jag skriker snart. Försöker att inte göra det. Men nu måste jag duscha, för dom kom hem. SKÖNT skare bli.

PUSSAR PÅ ER!

P.S. 12 dagar kvar!

December

Jag är riktigt trött.. Jag tänkter på skolan hela tiden, har inte ens börjat på grejerna jag har mån-ons.. Fyfan, kommer fan bli icke godkänt i varenda ämne.. As jobbigt.. Har onte i magen.. Har iaf haft en mysig dag med mamma och milos idag! :) Var lite sjuk igår, så gick tidigare ifrån skolan, när jag kom hem somna jag, ioch låg då i sängen hela dagen och kvällen.. Sen följde jag med mamma och handlade lite snabbt.. Typ intill 12 tiden gick jag ut en sväng med danni. Båda behövde få frisk luft oså innan vi skulle sova.. S¨å det var skönt! :) Nu ska jag åter igen sova, haha. Så jvl trött. Har aldrig varit tröttare på en och samma dag.. Helt sjuk -.- Juste har klippt av mig håret! Skönt asså! Nu måste jag bara färga en gång sen ska jag låta håret vara typ till sommaren, så ska jag klippa av mig de igen, sen är det bra! :) Då är allt slitna borta helt :) Hihi. Skönt. Nej nu ska jag ta en kattunge och gå ner till min mysiga säng och mysa ner mig med antingen lugn musik eller tv:n på! :) Kan inte somna utan ljud och ljus. Måste säga, SAKNAR verkligen min BF! Sååå mkt.. Jobbigt..


Bild innan Lucian började! :) Hah.. <3

Godnatt nu!

P.S. 13 dagar kvar! (räknar m att det är 12/12-09 idag)

Mys

Så nu är jag hemma, efter köpt choklad pudding. Eller har varit hemma ett tag nu, men har precis gjort ordning puddingen + grädden, nu skajag bara fixa sängen sen blire och mysa rejälöt mkt! Godnatt!<3

Chokladpudding

Nu ska jag gå och köpa chokladpudding m Danni 6 Steffi! :) GLAD, fett gott! Hihihiii :) Ciao då! ;)

Städning.

Jag är väldigt trött av mig asså. Var inte i skolan idag heller, mådde illa imorse när jag vaknade, har inte kunnat sova ordentligt inatt heller.. Jobbigt asså. Ska bara vara hemma idag, nu ska jag bara kolla mina grejer på nätet snabbt sen ska jag ta mig fan fixa mitt rum. Måste städa i hyllorna också, och kasta all skräp. Måste få det fint.. Nu är det bara 7 dagar skola kvar. Jag har fortfarande inte börjat med någonting.. Så jvl jobbigt.. Håller på att tvätta mina kuddar nu, efter dom är klara blir det andra täckets tur, igår tvätta jag mitt ena täcke. Så allt är fräscht i sänge också! :) Måste dammsuga och tvätta golvet också. Längtar till fredag kväll, får umgås med släkten lite, baka julgodis! :) Mumsigt. På lördag blire familjekväll, och söndag fyller min kusin år då ska vi träffa släkten igen och fika! :) Så det blir en riktig myshelg! :). Ne nu skan jag ner och fixa rummet. Dags för det nu. Hörs KANSKE sen! Mamma kommer hem idag också, mys!

Byebye! 

P.S. 16 dagar kvar!!

.

Har fan helt glömt bort, ska vara barnvakt typ från 19-22 ungefär, SUCK! Jag är inte på bra humör idag inte, håller på att få den kvinnliga veckan, plus att det är problem med mina planer inför lite saker. Och jag förlorar ******. Orkar ta mig fan inte leva vadfan! Aja, nu ska Peterr ha datorn.. Så får väl lägga mig i sänge, nej juste, måste umgås med mina små syskon, göra kvällsmat, lägga dom. Sen blir desperata husfruar och Paradise hotel! Byebye <3

Tisdag, 8/12-09

Gud, jag har verkligen i9ngen ork att skriva nuförtiden. Pga att den enda
datorn i huset bor här uppe på övervåningen och jag på nedervåningen, ja,
jag är lat (a). Hoppas. Endast 8 skoldagar kvar! På fredag äre lucia i skolan,
haha, jag tror det kmr gå åt helve*e.. :P xD Jag kmr typ inte kunna sjunga
utan bara skratta,, (a). HAHA! Men men, nästa vecka är kaos för mig, måndag
redovisning, har inte ens börjat, tisdag läxförhör, har inte börjat läsa, onsdag
omprov, har inte ens börjat träna. -.- Suck, allt går åt helvete för mig nu assp!!
Jag är verkligen trött på skolan, jag kommer nog inte orkar 2 ½ år till.. -.- Orkar
inte orkar inte orkar inte.. :@!! Nu ska jag, vet inte? Börja med satans julpyntet i
mitt rum, har inte orkat det heller. Längtar till fredag efter skolan! Så skönt.. Imorgon
äre skola, efter skolan blire till skanstull m Sandra, hon ska klippa sig. Sedan hem.
Och göra, ingenting? Nej, detta var ett gnälligt nlägg. Måste ta tag i saker och ting.

Fan. Godnatt hahah-.-

P.S. 17 dagar kvar!!

M & P på tv:n, imorgondagen.

Sitter här m pyjamas redan x) Hehe. Är tidig idag, är så himla trött, så det blir slappkväll med tv:n och dom tända ljusen! :) MYS! Jaja, ska till skolan imorgon, direkt efter det blire stan m Sandra, sedan vara med dom andra tjejorna på kvällen tror jag :)) Det var riktigt länge sen! :)


Gammal bild på mig dåra! :P

Skriver mer imorgon om jag hinner! :) Godnatt, ha en trevlans kväll allesammans!!


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS

Sitter hos Nina, lyssnar murre oså, skulle fixa Louises bilder från hennes kamera... Men glömde sladden hemma.. Jobbigt, .. Vet inte vad som händer senare, ska nog hem och kolla tv? :) vad händer för er idag? Men orkar inte skriva mer, hahahha, byebye!

Majsmajsmajs..

Tjaba tjena, har varit i skolan idag, gick 12.30-13.30 ungefär :) Skönt, fick inte
G i det vi skulle göra eftersom jag inte fattat någontign med grupparbetet. -.-
jag och Sandra ska göra ett eget arbete vi ska redovisa den 14 dec :O:O Sen
har jag omprov den 16 dec.. Jobbigt, men får ta i nu i det sista.. Pallar inte m
Ign.. Haha. Iaf, efter skolan drog jag Louise och Sandra till Tumba, Sandra handlade
ett par as mysiga tofflor.. :)) Men själv så kan jag inte använda sådant, har
problem.. haha. Iaf, efter det gick vi runt en stund.. Louise drog efter ett tag, jag och
Sandra gick till in och finn och kolla runt.. Efter ett tag tog vi bussen hem, först följde
Sandra med mig hem och kolla kisse, sen drog hon hem. Jag gjorde nudlar, tände
massor med ljus i mitt rum pga kylan och det fanns ingen ved inne och orkade inte
gå ut och hämta hehe .. :) Nu sitter jag här, har precis ätit mat, ska kolla lite saker
på nätet, sen ner till min säng och vila :) Juste, såååååå MYSIGT väder det varit ute i
dag, fast det varit kallt! :D <3 I löööve it! :) aja, har inte mkt mer att säga för idag :P.

Ciao!

P.s. 23 dagar kvar!

Julklappar :)

Tjaba tjena, har varit på endast lucia grejen idag, sov så länge :/.. Efter lucian
så drog jag och Louise till Hallunda och mötte upp Nina, sedan handla jag alla
julklappar, så det var klart, så skönt! Hihi. Efter det åkte vi till Tumba, var där
en snabbis, och vänta på mormor m Nina för dom skulle till min andra moster och
käka middag,:P Sen åkte jag hem slog in hälften av julklapparna, hade inte så mkt
julpappaer, så får vänta tills dom köper nytt :P. Efter det började desperata husfruar,
kollade på det, bläddra till ettan där sändes andra avenyn samtidigt :P Hehe. Och
nu sitter jag här :p ska gå ner till min säng och sova när som. Har sov morgon imorgon
så jävla skönt! Börjar 12.30 :) Andledningen är att alla i klassen har redovisningar
olika tider under dagen.. :P Efter skolan inga planer?! Tar dagen som den kommer,
på kvällen är det sista African Dance iaf :p.. Vad har ni gjort idag? Något roligt? :) 
Ne nu ska jag ta och gå o lägga mig :) Hehe. Skriver mera imorgon :)



Gammal bild på mig ;p

Godnatt! :)

P.s. 24 dagar kvar!

RSS 2.0