Ojski pojski!

Ska gå och lägga mig i sängen strax och kolla på tv, göra lite matte också! :) Läsa svenska boken också.. Fy.. -.- Nästa vecka äre skola igen :P Jag vill, jag vill, snääälla dig, du måste :D:D Meeeen vet inte riktigt vad jag ska skriva längre! Det händer liksom inte såå mkt för mig :P haha.. Längtar efter helg asså :D Hihihoo :)


Såå UNDERBAR! <3

Hörs, pörs!


Gossip girl, me LOVE!

Nu har jag kollat klart på Gossip girl! :) Jag ÄLSKAR den serien asså! :D <3 Nu ska jag snart äta mat med familjen, sen blire nog en 'framför tv:n' kväll för mig idag :P.. Är så himla trött asså.. imorgon är det upp igen och jobba hela dagen lång.. Men ibland äre ju kuligt! :D Hehhe.. Har inge mera att skriva? Skriver när jag har det :p

Pyss&kriim!

Stressskrivning

Kom hem för ett tag sen, har fixat kattlådan, städat lite snabbt i mitt rum, fixat disken, nu håller jag på att laga lite mat/mellis till mig sj :) Sen blire äta + Gossip girl!!! ;D Måste kila iväg nu! Hörs.



Me right now :P!

Pösssss

Low impact!

Drar på low impact ikväll/snart, för power yogan som skulle varit imorgon är inställd.. Så måste ju! :) Men måste byta om och sådant nu! Hörs när jag skriver nästa gång! ;P

Bjuder! ;P


Kramisar!


Bilder från helgen, mer kommer!

Så nu har jag slutat för dagen, eller för en och en halv timme sen, men har kollat på gossip girl :) Så ja.. Det var riktigt kul, dagen gick väldigt snabbt asså :)! Här kmr bilder från helgen :) Kanske skriver senare :)



Håller ärligt på att somna framför datorn nu, måste ta en tupplur, mera bildr kommer sen <3

Kiiiss!




Praktik!

Tjaba tjena, har praktik nu, fast just nu har jag en halvtimmes rast :) Barnen är urgulliga och ursnälla! ;D Jippii. Slutar 15.30 idag, men dagen kommer gå snabbt! Vi var ute sen jag började tills lunch, hehe. Vet inte riktigt vad som händer när jag kmr tillbaka, just nu läser dom sagor där borta. :).. Har inte så jätte långa dagar.. :) Men nu måste jag dricka mycket vatten och kissa sen gå tillbaka! :) Hörs sen!

Pussisar!

Nattinatti :)

Nu börjar jag bli trött, ska nog gå och lägga mig i sängen. Först måste jag bara göra mig lite kvällsmat & kolla på film medan jag äter^ :).. Ska börja på praktiken imorgon, så måste ha mkt sömn för att orka ^^.. kids hela dagen lång, sen har jag ju småsyskon också, så då blire kids hemm också sen .. ^Jobbigt värre.. Men men skriver nog efter praktiken eller på kvällen sen hur det gick osv. :)

Godnatt!

Mums

Har kollat på massa olika kläd och skor sidor, blir såå sugen.. Nu ska jag nog måla en stund om jag orkar det ^^ Och om det nu inte börjar regna.. Snart blire mat också! :) Kl 6 börjar Oth efter det Priviliged och vid nio tiden brukar det komma film, så dt blir tv kväll för mig :) Känns som att man är sugen på att baka någonting gott ^ hah.. Men men.. Tror inte jag kommer skriva mera idag/ikväll, men skriver när jag gör dt nästa gång :)

Byebye så länge! :)

Lite grann

hellu, jag gör absolut ingenting, hatr kollat lite på idol men orkar inte ligga ner längre :P.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, tänkte på att måla lite men vet inte om jag orkar?! Nu ska jag väl bara sitta här och kolla runt lite, kolla lite på kläder tror jag.. Mamma är bakis så hon bara sover, så kan batra vara med mig själv, bröderna verkar vara på dåligt humör.. Jag längtar fortfarande efter att kattungarna ska komma :) Har ju kännt dom sparka och röra på sig jätte mkt, så snart borde det vara dags! :D.. Nej har inget mer att tillägga, hörs kanske senare!

Ciao!

Godnatt!

Nu sover barnen efter en film i sina sängar :) Skönt, nu ska jag gå ner och kolla på tv, antingen kolla om dt kommer någon bra film eller barnprogram :) Sedan sova, är aptrött asså!

God natt & sov gott! :)

Barnvakt :)

Nu är jag barnvakt, har precis ätit mat med småbröderna. Är sjukt trött -.- Nej, men nu ska jag gå och fixa en liten skål och hälla lite chips i, sätta mig framför tv:n bläddra till disneychanel och så börjar Aladdin där strax (sju) ;D Hihi. Så nu ska jag gå och ha lite lördags mys med bästaste småbröder! :)<3

Pussisar!

jaja ;)

Kunde inte skriva ngt igår, hade det lite smått stressigt ^^ Igår vare iaf ganska kul tycker jag iaf :P Först var jag martina och louise hos louise en stund, sedan drog vi till Krister ^ Dt var najs, chill men najs! :) Bilder därifrån kommer senare! :)

Idag så händer det inte mkt för mig, tänkte gå och handla färdig köttfärssås, mums! :) och typ en påse chirre, och bara glutta på tv:n tonight! :) Naaaajs, tkr ja. Men nu tänkte jag ta en dusch, sedan fråga ngn som vill följa med till centan :)

Byebye!

kort

Nu börjar jag bli riktigt trött asså, ska gå och lägga mig och kolla tv :) Skönt skare bli! Jag hoppas verkligen att det blir party imorgon, fan har inte partat på hundra år känns det som :O:O.. Men men, vi hörs nog imorgon efter jag slutat skolan! :)

Godnatt allesammans! :)

Yes! :D

Nu fungerar allt som det ska igen! Mamma fixade det ;) Jiihoo.. Men vet inte vad jag ska göra nu riktigt, kanske äta lite macka och dricka varmoboy vid tv:n? Tror fan det, är så himlans trött idag, känner det överallt i kroppen.. -.- Skit jobbigt, jag vill göra någe kuuuul ju..! Imorgon, skola, ska vara typ på s. 24 eller ngt på matten och jag är på s.11, snacka om att jag ligger efter? Inte lite heller.. Nej ska ta hem alla böcker imorgon, så jag kan plugga lite varje dag nu, har ju praktik nästa vecka, så då kan jag ju inte hämta böckerna.. Hah.. Eeeehm, har inte så mkt mer att säga? Hmm.. Jaja, får väl skriva när jag har ngt på hjärtat igen då :)



Jag minsann. :)

PUSSAR & KRAMAR!

bajsdator

Irriterande, kan varken gora gubbar eller skriva vanligt.. skit jobbigt, men nu ska jag iaf ata mat, sen tror jag att jag ska folja med danni till centan lite snabbt, skriver nog ingen mera idag.. for det ar sa jobbigt.. Imorgon blire nog dricka med min moster och louise!

Puss&Kram!

Måla

Sitter här och har försökt ändra lite, men fungerar fan inte, hajar ingenting. Så jag ger upp, fan.. Väntar på att moster ska komma, sen ska vi börja måla direkt ^^ :) Måla tills det är matdags, så blire några timmar :) Sköntskönt.. Nej, skriver sen om jag hinner, för vi ska på African dance direkt efter maten typ :) Heeh.



Struffie :)

Bye!

Godmorgon!

God morgon! Vaknade för en liten stund sen, har fixat disken och lite smått.. Nu blire frukost med barnprogram! Hihi, Love <3 :D .. Frukosten blev; toast, ett glas filmjölk jordgubb och iste till dricka :) GOTT! Ne nu ska jag se hur mina toast mår!

Puss!


Power yoga!

Snart ska jag på power yoga! Det kommer bli satans skönt asså ;) Har hållt på med bilder idag igen.. :P Kollade nyss in på photomic och skulle kolla på mina skolfoton, men såg stod det ingenting om att man kunde se, och hon som fotografera oss sa att det skulle komma i början av veckan på sidan.. -.- men men, nu hinner jag inte skriva mer, ska börja göra mig färdig för att åka iväg! :) Kanske skriver senare, men trorinte det ;)!

Jag & moster Nina när vi va små! SAKNAR!

Pussar!


Bajs otur.. -.-

Nej nu blir jag fan sur! Jag skulle precis börja jobba eller hann jobba typ 5 min? Sedan ska det börja regna/dugga!! ÅH! Det är inge kul, nu måste jag vänta på att mamma och dom kommer hem tills jag kan fixa ngt annat jobb istället.. ^^ Ikväll blire power yoga för min del, fyfan vad skööönt! Har inte kunnat träna ngt på ett tag eftersom att jag varit sjuk.. -.- Skriver kanske mer sen :)!

Hej vi är bäst!


Hejsvejs!


Ngt lite snabbt!

Nu har jag lagt in bilder på fb, hur många som helst, och det tog hur lång tid som helst :O Nu måste jag gå och sova! Har varit på fika hos moster Marika också :) .. Nej nu måste jag stänga av och lägga mig :)!

Godnatt!:)



HON ÄR HELT KLART BÄSTBÄSTBÄST!!! :D

Puss&Kram!!!!!!!

Något :)

Tjena hejsan! Kan inte jobba här hemma idag :( För det har regna och träet är blött, hoppas det är riktigt fint väder imorgon så jag kan arbeta lite!! Just nu sitter jag här, ska äta ngt strax, sedan efter det städa lite! :) Vid fyra tiden ska jag hämta Elliot och Linus från dagis :) Sedan hem och äta och byta om på dom, Marika ska ha fika, min moster alltså, hon fyller år idag! :) Kanske skriver senare, :9

Kisskiss!


Lite grejjsor

Hatr jobbat på mammas jobb idag, eller hjälpt henne med lite små saker :) Sen hade hon grejer på jobbet som dom ville bli av med, så jag fick ta en ljustake, jätte fiiin svart sak, men man ska inte ha långa ljus utan värmeljus :D:D Myysigt! :) Nu ska jag kolla på en film som jag redan missat utav xD På torsdag kanske det händer ;) Som jag vill testa på! :) Hehhheee, imorgon slutar jag 12, ska hem måla en eller två timmar, sedan fixa mig lite, hämta småbröderna, äta mat och sedan till min moster som fyller år!!! :D Grattis i förskott :) Hehe. Nej men nu måste jag gå!



Haha, en jätte mörk bild på mig, från idag! :) Kan bara lägga in från min mobilkamera
verkligen jätte jobbigt.. -.-


KISSES!

Heeeeeeeeeh

ska jobba om ett tag! :) Tjabahej!


..

Nej, nu har jag suttit här och bara kollat runt vet inte hur länge, ska ner och lägga mig tror jag, börjar bli jädrans trött!.. Nästa helg blire utgång för min del! Nu har jag vilat hur mkt som helst! Imorgon ska jag nog jobba lite med mamma på henes jobb :) Sen kanske måla när vi kommer hem, imorgon kväll kommer bästaste program! Löve it! Nästa vecka hoppas jag att det händer den grejen jag villska hända xD! Yehoo.. Men nej nu ska jag gå till sängen min (a)



Jag och min kära mor. i somras, när moster tog studenten! :)<3

Puss&Godnatt! <3

Staden

Har inte skrivit så mkt, har inte haft ork ^^ Igår målade jag och moster Nina lite grann :) Sedan hade jag hemmakväll, mys^^ Åkte och handlade mat med mamma, sen kolla vi på film :) Somnade kl tolv typ så hann inte så mkt mer hehe xD

Idag har jag varit i stan med mamma, elliot, linus och peter :) Först gick vi till ngn choklad fabrik på söder och handlade choklad till mammas jobb, sedan gick vi till något fick typ vid ?medborgarplatsen? men det var milkshake och macka för min del där då :) SUPER gott! Det var inte min sista gång där inte! ;) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen måla lite, eller gå till ngn kompis och umgås, eller bara kolla tv ^^. Har inte bestämt mig än..  Kanske hörs senare eller imorrn!



Utsikt! Löööve!



Fint!



Elliot & Mamma! :) <3


PUSS&KRAM

Bilder..

Jag måste börja jobba här hemma, så jag får extra pengar nu när julen närmar sig så kan man köpa lite julklappar och lite till sig själv, så slipper man handla alla julklappar samtidigt ;)! Men då måste jag verkligen jobba, typ 2-3 timmar per dag :D iaf.. Men jag har verkligen ingen ork..
Imorgon har jag matteprov -.-  och engelska gramatik grej.. Jag hoppas jag klarar dom asså..
Snart börjar massa program på tv, och då kommer jag inte orka gå till datorn och skriva.
Måste börja färga håret nu också, så har inte mkt mer att skriva..
Så hörs helt enkelt imorgon, inte imorgon på morgonen utan senare, har ju skol foto och då måste jag ju fixa mig, då har jag inte tid för datorn! :)

Sååååååååå
Puss&Kram!

Bjuder på lite bilder ;D




Svart-vita är han som dog i förrigår.. R.I.P älskoTyke! <3
Den andra är våran Struffie bebis :) <3



Lotten och jag för lääänge sen :)!



Jag och Sandra samma dag ;)!



Jag, Lotten, Sandra & Nattis i ett badkar ;)!

Kommer mer bilder, ska försöka med en bild för varje inlägg :)
Pusssssssssssssssss


Design.........

Någon som kan fixa design?!?! Jag hajar inte ett skit om det -.- xD
Snääälllaaaa? (a)(a)

sjuk..

vaknade nyss, ingen skola för mig idag, är för sjuk.. "/. Kollar på 3an nu, men dt tog slut precis.. Ska vila hela dagen, kanske målar lite senare. :-). Imorgon har jag skolfoto!! :-D dit ska jag iaf.. :-P(a). Skriver sen :-) Pusss!

godnatt puss!

Filmen var faktiskt bra! :) rekomenderar, dt var typ action/drama, hehe :-) ska kolla va den hette ;-) .. Nu ska jag iaf försöka sova, börjar 8 och har provet dåa också, suck.. Men dt är bara bita ihop liksom.. :-P. Nej, behöver sömn för att bli frisk, så god natt på er söta! :-) Puss&kramis! P.s. Filmen hette; Cradle 2 the Grave ;-)!

film..

ligger i sängen, kollar på en film som kommer på 6an, bra hittils! :-). Jag har inte skrivit något innan pga att jag somnade efter gossip girl och vakna 8 :-P.. Fick precis reda på att mammas farbror har dött idag, rip.. :-(.. 09 är ett dödsår asså.. Nu ska jag väl fortsätta kolla på filmen som börjar strax igen (reklam just nu) :-). Imorgon har vi prov på AoL "/.. Men dt sköna är att vi slutar 11 :-). Nej nu börjar den, hörs antingen senare eller imorgon!
 Puss och kram!

dagen lite kort..

har precis kommit hem från att ha varit på Lida med klassen :-) vissa grejer var roliga faktiskt.. ;-) nu kollar jag iaf på gg, ska bara vara hemma hela dagen :-) kmr skriva mer tror jag :-) Puss och kram så länge!

R.I.P Tyke <3:-(

Hej.. Precis när jag börjat vara barnvakt, så ringer telefonen, jag kollar vem dt är men dt var ngt nr som jag inte visste om. Så jag svarar; miranda. Kvinnan som ringer börjar med att säga vad hon heter och vart hon är, men när jag hör;"er katt har blivit påkörd", rinner tårarna, jag blir stum och ser mig omkring, ser Sulan utanför på baksidan, Struffie ligger på hallmattan och så vet jag att Smulan är inne. Jag tänker bara "Tyke..." och börjar gråta så tårarna sprutar.. Sedan fortsätter hon ;"skulle du kunna komma hit med spade eller ngt och avliva honom.. Jag sa att jag skulle komma, men istället ringde jag peter, berättade vad som hänt.. Då gick han dit. Jag var hemma en stund, sedan kände jag att jag går dit.. När jag såg honom ligga där, andandes panika små andetag, rann dt ännu mera ur ögona.. Jag satt mig bredvid, polisen kom, jag kysste honom farväl grät på hans päls.. Dt var dt sista av honom.. Rip. Goskatten Tyke <3!.. Ligger i sängen nu, har somnat flera ggr medans dt här inlägget.. Puss! <3

Tatuering!!

Jag vill tatuera mig nu nu nu :P, ska prata med mamma ikväll om sådant ;) Så kanske jag och danni kan beställa tid samtidigt yee :D Hihhiii.. Men vet inte hur det blir med det än. :)

Vill att kattungarna ska komma nu :P Hehhe.. Men hon är iaf halvvägs redan, så snart snart :) Jippii :)
Nu ska jag typ lägga mig i sängen och ta det lugnt, är fortfarande sjuk, har så ont i halsen att min kropp får ryck när jag sväljer saliv bara liksom :O, tänk er när jag äter knäckemackor ;P Men då är det ändå lite skönt, för det kliar ju också.. -.- .. Jag har verkligen ont i hela kroppen, feber och nästan allt möjligt,,

Imorgon ska vi ha hel dag på Lida -.-, hoppas det inte blir kallt, så blir jag bara mer sjuk asså.. Vi ska ha med oss matsäck också. Måste åka och handla med mamma :)!
Nej nu ska jag ta en tupplur en liten stund ;P

Puss&Kram!


baka baka...! :-)

kom hem från skolan nyss, sitter och väntar på moster :-). Vi skulle egentligen jobba hos mig (måla). Men så ringde jag mamma och fråga vart målafärgen var, då sa hon i boden. Och den är låst, och bara mamma och peter har nyckel dit.. -.- typiskt, men får väl måla så fort ngn av dom kmr hem :-) så jag och moster ska göra smoothie och baka ngt gott! :-D mums... Jag skriver kanske senare :-) Puss&kram :-) MH :-)

god natt!

nu ligger jag i sängen efter att ha kollat på "Män som hatar kvinnor" med mamma och peter 'låtsaspappa'. Filmen var super bra, rekomenderar! :-). Men den var ganska läskig, eller för mig iaf. Hemsk. Som sagt, min lilla Smulan är på smällen. Jag är nyfiken på hur många dt är och hur dom ser ut.. :-). Dt kommer komma bilder senare när dom kommit ut och sådant :-) Nej nu ska jag få mig lite sömn :-) hörs imorgon! Puss&kram!

Smulan <3

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.. Har hämtat hem Smulan idag som varit bort ungefär tre veckor, när vi kom till dom som hittat henne så la dom in henne i buren direkt, så hann ju inte se hela henne förrän vi kom hem.. Men iaf så när vi kom hem och hon gick ut ur buren, så såg jag mycket mycket tydligt, att hon var på smällen.. Jag förstår inte att dom som haft henne inte har sett det? Och dom som sa till mig att hon var hur mager som helst.. Aja, så om ngn läser detta, så säg till om ni vill köpa katt sen..? :)

Jag är sjuk, har inte varit i skolan, missat ett prov/läxförhör, inge kul.. Nu ska jag gå ner, gör ordning massa knäckemackor och mysa med min bästa Smulan, nu när hon iaf är lugn.. :)

Puss påre!

Kvällen typ?

Har varit och handlat med mamma peter linus och elliot :) När vi handlat klart och kommer ut till bilen så har ngn repat ett helt sträck över ena sidan :O Mamma och dom ska anmäla blabla.. Nu ska jag väl gå ner och äta kvällsmat och lite sådant sedan lägga mig i sängen och kolla tv, sen sova :)

Imorgon ska jag till Louise och fira henne, hon fyller år på lördag :) Grattis baby i förskott!! :D <3
Jaja, hörs imorgon, mamma vill ha datorn, ska börja med fler bilder så småningom :)

Pusspåer!

My baby!

Jag hann inte skriva igår efter dansen, var för trött, och hade läxor att göra -.- .. Men idag har jag varit i skolan, 8-11 Skön dag! Efter jag och Louise hade ätit lunch drog vi till centrum, för vi kom in på att min katt varit borta nästan 3 veckor nu.. Och så kom hon på att hon hade sett en lapp om en upphittad katt, så när vi kom till centrum så såg jag lappen, dom hade en bild på katten och det var självklart min!! :D Så jag ringde numret på lappen direkt och sa att det var min osv.. Men får inte tillbaka henne förrän på söndag, pga att dom var påväg till Jönköping och dom hade redan kommit till Nyköping så det är inte så att man vänder dåa liksom ^^..  Men så nu läääängtar jag till Söndag, för har ju saknat min plutt! :( <3 Men nu ska vi äta här hemma, så skriver kanske senare, om jag hinner, vet inte riktigt vad jag ska göra.

Puss&kram!

African Dance!

Nu ska jag och mamma åka till African Dance passet! Sen när vi kommer hem blire en mumsig smoothie och en härlig dusch, sen är det bara lägga sig direkt efter. :) Sååå tror inte jag skriver mera idag men får se :)

Byebye!

Strömavbrott

Tjaba, har inte kunnat skriva förrän nu, det har varit strömavbrott! Kul.. Så jag har sovit mest, sen när jag fick tillbaka elen, städade jag snabbt och satt på en maskin med tvätt :).. Ikväll äre African Dance :) Trevligt! Nu ska jag kolla på Gossip girl!! Så skriver efter kanske.

Puss&Kram!

sovdags strax :-)

Tjaba tjena! Nu har jag tränat, duschat, ätit kvällsmat och just nu ligger jag i sängen kollar på film. När den är slut tror jag att jag ska sova :-) är ledig imorgon som jag kanske redan skrivit:-D. Så jag skriver imorgon igen, natti! :-) <3

Power yoga!

Ska på Power yoga med mamma alldeles strax :) Hoppas det blir kul, mina mostrar ska nog också dit :)
Kanske skriver efter det om jag orkar :P

Goodbye & puss!


Mat

ligger i sängen just nu, med mina små bröder. :-) vi väntar på mat och kollar på barnprogram. Det blir soppa och pannkakor för oss! Mums! :-D .. Nu ropar dom att den är klar, så måste gå! Hörs snart igen :-) puss!

8/9-09 ;)

Tjaba! Efter hundra år.. Jag har inte haft tid för det här, men vill försöka få lite mer tid :P .. Går på Barn&fritids programmet nu, det verkar vara en bra och intressant linje faktiskt :)

Ja idag har jag varit i skolan 8-12 skönt! :) Just nu sitter jag här, bara kollar runt lite, har tråkigt som fan, och är super trött! Jag ska nog gå och lägga mig i sängen efter inlägget och sova en stund! :) Imorgon är jag "ledig", men har hemma uppgift istället, tror jag gör den ikväll så är helt ledig imorgon ;) ..  Ja jag kanske skriver senare :) Har inte mycket mer att tillägga :P

Goodbye & puss!

Jag!


RSS 2.0