Braiga program ikv!

Fortfarande helt död! Har varit på besök på en folkhögskola i S-tälje idag. Det verkade vara najs. Dom har typ prova ppå vecka nästa vecka, kanske ska testa och gå där i några dagar. Vet inte än. Imorgon måste jag ringa till vårdcentralen och till min praktik. Nu tänkte jag städa, för jag bor just nu i en svinstia! Idag kommer bra program på tv:n ; Ugly Betty, Desperate Housewives, Cougar town & Christine! ;) Har även laddat ner dom nyaste avsnitten av Gossip girl & One tree hill! Så har mkt program att kolla på, jippie! :)

Fan det är snart Valborg, måste börja planera för fan! ;) Det ska bli röj, hoppas min fot blivit bättre då, den börjar bli bättre redan nu. Fast det gör fortfarande ont när jag går/haltar. Jaja. Nu måste jag städa mitt rum, sen ska jag vänta & se vad Danni säger, om vi ska dra ut eller inte.

<3

01.någonting

Jag är helt död, kommer hålla på med alla bilder när jag orkar mer. Är så slut just nu. Men nu ska jag iaf sova, skulle bara skriva det där. Så ni vet att bilder kommer :). Jaja, Godnatt.

<3

Shit

Fyfan vilken kryssning asså! WOW. Det blev massa dans, stukad fot(eller tror båda två, men den ena är värre en den andra) skumpa över sig, gått med bara en sko & massa blåmärken. Nu undrar man: - "vad gjorde jag igår&förrigår?!". Men den var grym ändå, det är värt det! Man lever bara en gång!

Har precis duschat, känner mig som en människa. Rent hår & kropp! Ingen skumpa kvar nu. Äter yoghurt, lite då & då. Smulan ligger bredvid mig. SHIT vad det kliar om foten! jaja, bilder kommer så fort jag orkar lägga upp mina, när ngn annan lagt upp, eller om jag hittar ngr. :) Jag ska vila vidare nu, så pajj asså! Hörs!

<3

Tack för denna morgonen fam.!

Finns ingen jvl varmvatten i duschjäveln, och jag måste gå hemifrån om ca 1 timme?!?!?!?!?! Det här är fan inte bra, får gå in och duscha kallt. Sen får jag raka benen på båten. Så är det bara. Jvl fittor. ALLA visste om att jag skulle iväg idag, men nej ändå så fuckar dom allting. Ja, min dag är fan förstörd för jag inte får duscha! H*RER. Men som jag skrev ska jag dra om ca 1 timme. Hörs på måndag igen, om jag orkar! :)

PUUUUUUUUUUUUUUSS!

Imorgon är det party!

Passar på att skriva innan jag somnar. Haha. Är dödstrött asså, mår illa, är yr, är hungrig. Men orkar inte ställa mig upp. Idag har jag iaf inte gjort så mkt, bbara varit hemma tagit det lugnt. Skönt som fan! Har typ packat klart, packar det sista imorgon bitti eftersom att jag behöver lite saker från väskan.

Jaja, ska dra på Riga kryssning med massa vänner! Hade sjukt roligt sist vi var på sådan, det är ungefär samma vänner som då! Hihi! 100% Party kryssning är det också, låter det inte sjukt nice?! :D Nu är jag alldeles yr för att ens se vad jag skriver haha, jaja, skriver kanske imorgon bitti innan jag drar hemifrån!

Några bilder från förra kryssningen!







Godnatt, puss!

Blä

Ska köra en toning i håret tror jag, för har slingor i håret nu och det ser ut som gråa slingor, ser förjävligt ut. Dom måste jag bli av med. Men vet inte om jag vågar, tänk om allt hår går av eller ngt liksom,då måste jag ställa in kryssningen :P Vet inte hur jag ska göra, hjälp mig!! ÅH.

P.s. JAG HATAR MITT HÅR JUST NU, OCH MIG SJÄLV! DET SKULLE VARIT BRA OM JAG INTE SLINGADE DET! FAN FAN FAN!


Åker imorgon!

Ligger här i sängen, vaknade för ett tag sen. Måste upp och äta frukost nu! Sen efter det måste jag packa. :) För imorgon ååååååååker vi! :D:D! Jaja. Hörs senare, har inte tid nu. PUSS

Äppel Päppel

Glassen smälter förfullt, jag är redan äcklad, så jvl mkt choklad smak! Men super god! :) Nu ska jag gå ner och lämna glassen i frysen & hämta ett äpple till mig! Sen hoppas jag på att VD börjar när som! ;)

Hittade i kameran :)

Elliots tårta, som mamma gjort! :) Riktigt gullig!



Struffie, ros <3


Dagens låt



Runaway Love <3

Buhu..

Saknar mitt hår redan, längtar till nästa vinter då har jag min egna hårfärg & långt hår! FAN! Kom igen, kan tiden gå fortare nu.. :P Haha



Dagen innan jag klippte mig!

tv, glass

Nu ska jag mumsa i mig ngt gott! Väntar på att Vampire Diaries ska börja!! :D Så länge kollar jag på 2 ½ män, som börjar strax/nu! :)





Mumsigt! 

PUSSEN

Kort hår, inte min grej

Sitter i min säng, och funderar på vad jag ska ha för frisyr på kryssningen ?! Jag är inte van vid att ha såhär kort hår, så jag har ingen jvl aning hur det blir.. Jag tkr jag ser ut som en gammal kärring med denna frisyr asså. Haha! ;) Jaja, nu orkar jag inte. 2 dagar kvar!!


pjyss

nu blire att gå ner och fixa en big frulle, sen kolla barnprogram medans man äter! Bäst! Sen måste jag städa rummet, packa, och lite sånt :)

21/4

Shit asså! Vaknade 10.10 av att mamma ringer, hon var på g o hämta mig, vi skulle vara på möte i S-tälje klockan 10.30,men vi kom dit typ tio i, vi fick gå in iaf, så jvl bra! Så nu ska jag testa mig fram med lite grejer! Efter det gick vi till ett café för att äta lunch, vi båda tog en varsin nachos tallrik, så grymt gott!! :). Efter de åkte jag hem o hon till jobbet, när jag kom hem la jag mig i sänge, låg med datorn i knät och kolla runt lite, sedan somnade jag.. Och vaknade nyss.. :p Fasen va trött jag var, är fortfarande trött. Nu ska jag typ kolla om AA på datorn/webben, ifall jag vil sova innan 9 :). Skriver KANSKE senare, annars blir det imorgon. PUSS



3 DAGAR KVAR!

Fan vad trött jag är!

Så jaa, jag ligger i sängen, kollarr Cougar Town som slutar typ halv. D¨å ska jag sova, GODNATT!

Jag har gjort ngt alldeles crazy!

Jag trodde aldrig jag skulle göra det här. Vet inte hur jag ska fixa det på kryssningen. Jobbigt. Och hela tiden var det så jvl pinsamt, höll på att börja gråta asså! Men nu får det vara såhär. Ska inte röra det nå mera! Nu ska jag gå och äta, puss!

Fan också..

Okej, det blev inte så bra, så det blir STÖRRE förändring på typ onsdag hoppas jag!! Längtar, för hatar mig själv just nu. Att jag gjorde detta. FAN. USCH. Men nu väntar jag på att vattnet ska koka upp, sen slänga i lite spagetti, vänta på det. Koka upp färdigköttfärssås, sen slänga ihop allt och mumsa! Håller fan på och svimmar om jag inte får i mig mat nu asså! Men skriver imorgon, godnatt!!

<3

Nu ska det bli en liten ändring på mig! ;) Bäst innan kryssningen är allt för nära! :) WOHO! Får inte bli missnöjd nu bara. PUSSSS

Dagens låt!



<3

Har väldans tråk





BLUBB


5 dagar

Har praktiserat idag, mysigt! Men har varit trött heeeela dagen, usch. Snart ska jag till centan m D tror jag! :) bara fram och tillbaka. Sen ingen aning. Nu är det bara 5 dagar kvar! ;) Woop woop! :D

Dagens låt!



BRA

Längtar längtar

Nu är jag fn helt död, varit igång nästan hela helgen & inte sovit så mkt! Men det har varit super roligt! I fredags var jag hos min kusin, det var najs, gammal musik, lite dans, "sjung"(=skrik), aa. Lördags var jag med lite nytt folk. Men det var ändå trevligt! :) Orkar inte skrivs haha, om helgen asså. Jag LÄNGTAR till nästa helg, då köööööööööööör vi!! ;D 100% PARTYBÅT #2!! :D:D NAAAAAAAAAAJS ELLER VAD?! :D:D

Nu tänkte jag gå ner och kolla om det finns ngt litet att äta, är så sugen på något ;p Efter det ska jag typ sova, imorgon är det praktik(hoppas på fiiiint väder!!) Men nu ska jag göra det där hehe. Puss!

Parteey

Nu idag blire party igen!

Nu drar jag!

Nu när som ska jag dra till kusin Daniela för att fira henne, som fyllde 18 år i måndags!! :D



PUSS

Problem

Nu sitter jag i min säng och hoppas att klockan ska ticka lite fortare! Min msn funkar inte, fuck it. Jag vet fan inte vad jag ska ha på mig ikväll?! Hatar klädproblem :P. Så jobbigt. Meeeeen. Iaf. Nu ska jag kolla på tv lite, sitta vid datorn lite, sen börja leta efter kläder! Kanske blir dagens outfit om jag hittar batteriladdaren! :)

God morgon ;p

Fan, har inte orkat praktiken ons, tor & idag.. Men nästa vecka måste jag, varje dag! Men iaf, nu ska jag fixa mig lite snabbt. Jag och Daniella ska till Tumba och kolla lite :). Och ikväll är det party!! ;D Woho. Men skriver mer sen. Har inget att skriva nu.

Helloooou

Är jävligt hungrig nu asså, ska gå och äta ngt snart. Måste hitta kläder jag kan ha på mig nu och ikväll, efter jag ätit måste jag ut på en ciiiigg. Najsigt. Eller kanske inte. Skit samma. Nu ska jag fixa ngt att ha på mig & äta. PUSS SÅ LÄNGE

Varför måste man vara sjuk?!

Nu har man precis spytt. Usch. Jag orkar inte bli sjuk. Massa planer m.m FAN! Jag vill praktisera. Ska jag gå ändå? Men vågar inte ifall jag håller på att bli magsjuk, då kommer jag ju smitta allihopa. Varför blir jag alltid sjuk eller vad man ska säga när jag gör det jag tycker om mest?! (praktiserar på dagis). Fan, fan, fan. Får väl vara inne hela dagen även fast det är fint väder! Och bli frisk! Nej nu mår jag illa igen, måste dra!

?!

Sitter i vardagsrummet med mamma & Milos just nu. Kollar Cougar Town! :) Har jobbat idag, efter det till um snabbt, sen fixat rummet. Snart är det klart! ;). Orkar inte skriva nu, hahhaa. Godnatt <3

Run bitch run

Måste typ springa till "jobbet" nu!! ÄR så trött, Har apont i halsen också. Fan jag blir fan alltid sjuk. Ska vara där hela veckan. Måste klara det. Vi ska till skogen vid halv 10 tiden! Usch för alla kryp som kommer vara där. Jaja, men nu måste jag springa. Puss

Abow

Kommer typ vara dålig uppdatering idag, imorgon ska jag försöka vara bättre! Idag har jag praktiserat, sedan träffat Danni, centrum & tilbaka, nu ska jag äta mat. Senare till krysset med Danni och Lotten! Hörs senare hoppas jag!

fann

Usch, nu börjar jag praktisera, ska göra det hela terminen ut. Jag ska be om att få vara ledig vissa dagar. Vill bara gråta och försvinna in i drömmen iigen, är fan inte van vid det härlängre, fan fan fan. Varför kan man inte ligga i sängen.. Ruttna bort eller ngt. Mkt skönare!! Jaja, nu måste jag gå, hörs när jag slutar.

Dagens låt!


Fy!

Är helt slut! Drog till S igår vid tolv tiden tror jag eller något sådant och satt där till 5 :P Kom hem 5 över 5 tror jag, då skulle mamma skjutsa min låtsaspappa till jobbet, fick en lite utskällning bla. Efter dom hade åkt så hör jag en liten röst: mamma, mamma? Efter ett tag börjar L gråta, stackarn.. Han kommer ner och in i mitt rum så fick det lite gosigt! Hihi. Somnade iaf någon gång vid 6 tiden. Oh vaknade halv tre typ.. -.- Inte bra! Jag var sjukt trött igår kväll och tänkte att jag faktiskt skulle somna tidigt.. Men nej. Haha. Aja. Idag vet jag inte vad jag ska göra, party eller hemmakväll?? Så jobbigt val faktiskt. Men jag tror jag tar det som det kommer! Men vi kanske hörs när jag vet vad jag ska göra! ;)

C&D

Just nu sitter jag och kollar på vampire diaries, så jvl grymt bra! Och äter chips och dipp, så jvl grymt gott! Efter VD blire film! Så vi hörs imorgon, är grymt trött hoppas jag somna tidigt!

mums!

Pussen & Godnatten!


15.41

Har precis duschat, och klätt på mig. Nu har jag ingen aning om vad som händer. Tänkte dra till tumba först. Men vill ju vara hemma när Elliot fyller år! :) Men jag vill ändå ut och gå.. Detta är så tråkigt att bara sitta hemma någonstans och sitta vid datorn?! Och mamma har inte kommit hem så det händer ingenting här hemma, finns ingen att prata med. Men iaf, Elliot ska få sin present från mig efter maten tänkte jag! :) Tror mamma och dom väntar med det till fikat och det är på söndag, men han fyller ju ändå år idag så han får min idag! Idag ska jag köpa chips & dipp till mig asså! Måste ha någonting gott till ikväll. Idag kommer Vampire Diaries kl 20.00, WOHO! Det är bara såå bra! :) Jaja, nu ska jag sminka mig lite! Vill sola! Fan!

Dagens låt!


Grattis!

Till min lillebror Elliot, som blir 6 år idag!! :D


Goodmorgon.. Typ

Har varit vaken ett tag nu, men ligger fortfarande i sängen. ;p Ska gå upp närsom och kolla efter frukost, om det finns så äta lite också! :) Är faan hungrig hela tiden, åt liksom innan jag somnade inatt? Nudlar, sallad och två muffinss? Vad är det med mig, är hungrig hela tiden. Kan det bero på min kvinnliga vecka kanske? Kanske.. Haha.. Jaja, nu måste jag kolla, börjar kallsvettas och mår illa, svimmar typ snart. Jag måste ut och gå sen också. Hörs snart!

jobbigt läge

Så, nu har jag kommit hem, tagit av mig kläderna och lagt mig i sängen. Skönt! Men nu vill jag ändå gå upp och göra nudlar för jag är så jädrans hungrig!! Så jvl jobbigt. Min mage gör ont för både hunger och mensvärk, och då gör det ont!! ÅH. Det ska alltid vara någonting. Aja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och prata med bästaste Daniella på msn. Skriver imorgon, god natt.

Ut & gå

Nu ska jag och Daniella gå ut och gå, så sköönt! :) Fan vill ha chips och dipp men hinner aldrig till krysset.. ÅH. Aja, får vara utan idag. Hörs när jag kommit hem!

Pjusse

AA

Jvl vilken mensvärk jag har! Fyfan, har så jvl ont!! Ligger iaf och kollar på Andra Avenyn just nu, så bra de programmet asså! :) Efter Andra Avenyn kanske det blir ut och gå, får se :). Jaja, hörs efter det här! Pusssss

Dagens låt!



Så bra! Vad tycker ni om den?

Det jag

handlade till mig själv idag var bikini!! ;D Wohoo. Ha-ha. Sedan fikade jag och Nina medans vi väntade! Så gott! :) En brownie & coca-cola var! :) Mums mums





Fina bikini! Love! Haha, min moster har likadan! xD

Tråkigt

Sitter här i min säng och har tråkigt! Har iaf varit i Tumba med Nina på dagen, i några timmar. Medans vi väntade på Eve. Då åkte vi och sola! :) När jag kom hem fanns det tacos här som väntade på mig, så jädrans gott!! :D Muuums! Och en så jvl irri sak, har 3 myggbett på ena handen bredvid varandra.. Usch..



Så jäkla jobbigt!!



Tråkigt..

Dagens låt :)



Owl City - Fireflies

Rund

Ligger här i sängen &* väntar på att kl ska bli 20.00, då börja Dating in the dark, och efter det kommer; DH, Cougar town & Christine! Så riktigt tv mys blire ikväll! Och fy vad jag va rund under fötterna igår! Den värsta "karusellen" jag varit med om asså!! ;p Yees, men kmr nog inte skriva mer ikv. För orkar inte sitta vid datorn så mkt. Blir snurrig. Jaja. Hejdå! ;p

Det blir

lite festande med E ikväll! :) Trevligt! Men jag hinner inte skriva mkt mer! Hörs imorgon! kisses

..

Är riktigt trött, har varit hos Lotten och umgåtts med henne & hennes syster! Det var jädrans trevlig! :) Nu ligger jag i min säng och ska sova. Så ja, skriver imorgon! Godnatt!

A?

Nu har jag duschat, känner mig riktigt fräsh nu! Men iaf. Jag och D har snackat om typ grillning ikväll. Bara sitta ute och mysa. Det skulle vara härligt! :) Men får se hur det blir med det hehe. Nu ska jag forsätta tvätta oså. Skriver senare hur det blir ikväll!

Dagens låt!

Så underbar! ;) Sommar!




Hellou

Nu har jag iaf vaknat till liv helt! :) Håller på med min frukost; Baugetter & typ oboy kanske? :) GOTT! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Städa mitt rum iaf efter frukosten. Sen typ ut och gå eller låna mammas cykel och ut och cykla. Hihi :). Men nu ska jag gå ut dit och se så jag inte bränner mitt bröd nu!

PUSS

Trött som man är

Fy vad trött jag är nuda! Konstigt, somnade sent vaknade hyfsat tidigt ;) Jobbigt.. Så ja nu ska jag kolla film bara, sen somnar jag när jag somnar. Kommer väl somna mitt i filmen eller någonting! :). Jaja, hörs imorgon igen! Får se hur jag mår imorgon så  vet jag vad jag ska göra! Good night! ;)

Bilder från igår :)


N.H, M.H, E.H :) <3



Nina, Jag & Petra



























Jag och min danspartner haha :P Grym på att dansa, & det bästa var, att han ville BARA dansa :D As roligt! Hihi. Alla bilder orkar jag inte ladda upp, men ni får iaf se mer än hälften :) Alla blev ju inte så himla lyckade, men så äre! :) Jag skriver senare, jag håller på och somnar typ heeela tiden. Är så himlans trött! Ska kolla snabbt om det kommer ngn bra film ikv.

Påskmiddag

Nu blir det påskmiddag med familjen! Underbart väder ute! Bilder från igår kommer efter maten!



Pussen

Outfit

Min "fina" outfit för idag, haha! ;)


Påskafton

Sorry för en dålig uppdatering, men har haft fullt upp. Eller har städat oså här hemma. Diskat massor. Och fått påsk karta hihi, så hitta jag mitt påsk ägg ;). Mamma är så snäll!! :D<3 Nu ska jag och mamma gå på promenad, jag måste bara kissa och typ byta byxor (har pyjamasbyxor på mig just nu) Hehe. :). Aja. Jag fixar nog bilder från igår när vi kommit tillbaka ;). Hihi!



"Kartan" Med ledtrådar ;p


PÅSKÄGG HITTAT! ;)


Hellu!

Precis hemkommen efter att ha varit i s-tälje och testa ett nytt ställe och träffat Emelie & Lotten och snackat lite! Riktigt nice, båda sakerna! Fast det var ganska dött i s-tälje, men ändå roligt!! :) Just nu ligg/sitter jag i min säng, har gjort ordning två mackor jag ska äta strax efter detta inlägg, det kmr bli mumssiii! Hihi! :) Meeen, nu ska jag äta sen sova, ärså jvl trött så det inte är sant asså! Så hörs imorgon(eller senare idag!!) hihi!

Godnatt på er!


utgång

sitter hos kusin Evelina med alla finne brudar + Krister! Riktigt nice att vara med dom, för dom är fan alltid så jvl GLADA!! Nej nu ska jag göra Eve sällskap ute på balkongen!

Ciao!

Outfit!

Nu ska jag dra till pappa, äta middag oså! :) Hörs kanske senare! Annars imorgon! :)





Pussen!

Nu

har jag vaknat till liv, hihi. Jag ska nu gå in i duschen, ta en liten frukost. Åka och handla med mamma. Sedan fixa mig när jag kommer hem. Pappa fyller år idag, så ska dit och äta middag! :)

Grattis pappsen! :) <3



skriver sen!<3


tråkigt..

Sådärja! Har spelat lite på king.com också :p hehe.  Nu ska jag.. hm.. jag vet inte?!?! Får panik.. Får ju inte äta nå mer heller.. Eller kanske skiter i det och äter ändå? Vet inte-.- Aja. Jag ska typ kanske försöka sova eller något ist. Kommer nog inte ha ngt mer att skriva ikväll. Så jag skriver mer imorgon ist! ;) Godnatt!

VD

Sitter och kollar på tv nu, Vampire Diaries, älskar det! :) Hörs efter det är slut, alltså snart! <3


Sallad till middag

Sitter och äter en sallad jag gjort precis, en enkel bara, det blev min middag! :) Efter detta får jag inte äta mackor eller så, och nej jag bantar inte eller någonting. Men har en vana att äta på kvällar/nätter och det måste jag få ett stopp på iallafall! ;) Innan jag gjorde salladen så dammsög jag i hallen, köket och mitt rum, som jag skrev ;) Och diskade också, så nu är det fint här :)!! Ska väl spela efter jag ätit klart!

Hemma outfit!

Eftersom att jag inte ska göra något speciellt idag så är det okej att se ut såhär ;p



lite suddig bild, men skitsamma!:)

Dagens låt!

Måste lägga in denna :)


1 April

Blev inget med att byte rum idag pga att jag vaknade så sent! Så jvl boring.. Jag vill byta rum nu.. Men orkar inte tjata.. Måste vänta tills det blir gjort ett bra tag nu.. Jag har typ inte gjort ett endast shit idag. Suttit vid datorn, lyssnat på musik & spelat hehhe. Varit inne på mina sidor osv. Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting. Kanske bädda rent i sängen typ. Och sen dammsuga i köket och hallen och mitt rum, så det håller sig rent där ute och i mitt rum nu! Vi städade ju hela köket ordentligt förra veckan, och jag ska fortsätta hålla det rent eftersom att alla andra är så jvl lata här hemma. Och diskmaskinen har gått sönder, så nu måste man diska förhand, vilka har gjort det hittills; jo mamma och jag?! Vi är 6 st i familjen?! Aja. Ska gå och göra lite nytta nu, har ju inte gjort ett skit idag, så nu måste jag börja med det. Bättre sent än aldrig!

Haha, juste jag gick på ett sms skämt min kompis skicka till mig ;)  Haha! Shit. Fast det är roligt sen när man får veta att man blivit lurad hahahaha xD. Vissa blir bara sura om dom går på skämt, så tråkigt!


Nu; Frukost!

Vaknade lite sent, så blir en sen frukost, men riktigt mums!



Oboy & små baugetter, MUMS!

RSS 2.0