;);)

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i Hallunda i afm och fixat lite med Daniella, sedan åkte vi till Salems pizzeria och dela på en pizza, mumsigt! :) Är nu proppmätt men gör inget! :) Väntar just nu på att mamma ska komma hem, har småbröderna en liten stund.. Sedan kommer Stephanie hit, ssen ska vi hem till henne! :) Myspys va! Massa snack oså heh.. :P Aja, nu ska jag börja fixa mig för att kunna gå direkt :)  Så hörs vi kanske imorgon annars Söndag, imorgon förresten så blire; PARTY!!! :) Med alla brudarna! :D Woho! aja,

Pussen!


.

Är super trött efter denna dag, så nu blire sömn, imorgon blir skola, fast inte så tidigt, utan sen när jag är klar, ska prata med SYV där, efter skolan blire att åka till afm med Sandra och Daniella :). Men hörs imorgon! Godnatt :)

barnvakt

Ligger här i sängen trött som fsn, är barnvakt, Elliot är sjuk han med. Jobbigt.. Men men.. Vi ska väl bara vila idag. Såg Snabba Cash igår kväll, kom hem sent och somna sent drf är jag trött! Men jag älskade iaf filmen! :) Fick upp minnen om pappa <3. Aja, d3t händer gaanska mkt slutet av denn vecka och början på nästa, PIRRIGT faktiskt. Berättar mer sen! :) Jaja, nu måste jag kolla vad Elliot killen gör :P.



Pussen!

Blubb?

Asså jag är så uttråkaaaaaad! HAHAHAHAHAHA. Längtar till lördag, då blire PARTAAJJ! MYS. Fan ska man ha på sig? ;o Haha. Aja, har inget att skriva, längtar till nästa vecka, alla braiga program börjar dåa, sedan blire kryssning på onsdag!! :D:D Love my life hah. Aja, vi hörs n'är jag har ngt intressant att berätta ens hihi ;)

PUUUUUUSS PÅ ER!

--

Kollar efter kryssningar, hoppas!

oth

Ligger och kollar på one tree hill just nu, det e mys. Älskar det! Det programmet gör mig på bra humör faktiskt! :) Idag ska jag inte göra så mkt mer än att bara ligga och bli frisk.. :P Så tråkigt.. Ska nog till skolan imorgon, om vi har ngn dåa. På fredag skriver jag ut mig.. Lite nervöst faktiskt, och ingen stundeten blire för mig.. :/ Aja, sånt är livet bara! Men vi hörs senare! :)

Pussy!

<3

ONE TREE HILL ÄR BÄST! <3

Chips?

Är jätte sjuk, orkar ingenting.. Ligger bara i mammas säng och kollar på barnprgoram :) Hehe. Men jag undrar; Vill ngn gå och köpa chips till mig? ;);) (a).. Sjukt sugen på det! Finns typ inget gott hemma, pop corn finns, men jag orkar inte gå och göra det ;p Jaja, allt jag hade för denna gång!



Jag just nu, haha!

Hejdå! :)

No bio.. :/

Det blir ingen bio är alldeles för sjuk, under dagen/kvällen har jag fått feber, och ont i hela kroppen.. :/ Och så fort jag pratar så hostar jag och det gör sjuuuukt ONT! :( Vill bara sova, men får inte än, klockan är för lite,, :/ Kollar på Blåsningen just nu :). Men vi hörs imorgon, kommer nog inte skriva mer ikväll.

godnatt <3!

   

Sulan, Smulan & Struffie, sötnosar! <3



Me ;P!

Det var länge sen!

Nu var det ett tag sen jag skrev, hehe, men men, :). Ligger/sitter i min obäddade säng med mjukisar och lyssnar på massa lugna låtar, så skönt! :) Är sjuk, IGEN.. Fan 4de gången bara i år! :O.. Ska nog på bio med mamma ikväll, se Snabba Cash med henne :). MYS! Har inte varit på bio på ehm, 1 ½ år nu, senast hösten 08... :P Haha.. Jaja, ska tvätta en maskin nu, hörs när jag har ngt att skriva igen! :)

15/2-10

Snart äre skola, pallar inte med den idag.. Har inte sovit något denna natt, ovanligt.. -.- Och så måste jag hålla mig vaken HELA dagen.. Kanske testar och lägga mig 8 ikväll, så kanske min braiga rutin kommer tillbaka :). Får se, nu måste jag äta frukost, duscha och sminka mig, sedan skooooola, boooooooring :)

Ha en bra Alla Hjärtans Dag allihop!

Blir väl mys med familjen hela dagen! :) Puuss! <3


.

Melodifestivalen! ;)

..

Hejsan, försöker hitta något att göra men inget finns, jobbigt.. Men ngt hittar jag säkert annars blire filmmys! :) Puss

still up

Ligger i sängen, fortfarande vaken, ska snart gå upp och göra färskpressad juice till mamma, hoppas hon inte hinner gå upp ur sängen så jag kan ge det till henne i sängen. Och så ska jag typ göra en liten frukost till elliot och linus. Men kommer somna om jag fortsätter skriva, hehe. Så vi kanske hörs sen.

Pussar!

kryss bilder



10/2-10

Sitter i vardagsrummet, är barnvakt, har skit ont i magen ngn slags kramp.. :/ Snart ska dom få borsta sina tänder och kissa, sedan gå och sova.. Ska kolla på andra avenyn kl nio, vill helst duscha innan det, men milos får nog hjälpa till med nattningen så det går fortare.. Blev så otroligt torr i hela kroppen efter "solduschen".. Skit jobbigt.. Tänkte smörja in mig med baby olja :) Det blir man mjuk utav :) Min helg har börjat redan, vad ska man hitta på? Milos fyller år om en vecka- 15 år, byxmyndig, måste köpa en bra present. Så får fixa bussremsa eller kort och åka och kolla runnt i affärer.. :)! Har precis fått reda på när 80 timmars kryssningen blir, 24 April, måste söka helg och kvällsjobb så kan spara ihop pengar, har ju ungefär 2 månader på mig :). Måste fixa det! Annars kan man fan inte åka med kanske.. :/..  Nej nu måste dom borsta tänder osv..

Hörs!

...

Jag pallar inte skola, alla tjatar bara på mig om massa ig varningar osv.. ORKAR INTE! Om jag fått höra det en gång räcker det.. ÅH!

6/2-10

sitter och kolla på melodifestivalen m mamma och elliot, är sjukt trött. Orkar typ inte skriva haha. Ja, jag börjar blogga ordentligt igen när jag har lust och ork. :) Puss så länge!

Grattis mormor och farmor!


Godmorgon...

.. suck! Ingen skola idag heller pga denna irriterande sömn!! Efter helgen ska jag fan kunna sova varhe kväll, man blir ju galen på sig själv! ÅH. Måste ut idag, kan inte vara hemma tills mamma och  dom kommer hem, hon kommer fatta.. Jag är jävligt sugen också! Vill åka härifrån.. NU.. Orkar inte vänta. Har inget att säga egentligen bara klaga om det där :P.

Hörs.

oth

Herregud vad jag har varit trött sen jag kom hem i måndags! Helt sjukt.. jaja, nu har jag precis duschat, ska fixa ngt litet att äta sedan kolla på one tree hill med det, medans reklamen på den ska jag kolla om nytt avsnitt kommit upp på nätet än :) Och av gossip girl också (a).. Haha.. Jaja, hörs när jag orkar, pussen på er!

..

Jag är för trött för att skriva allt :P sorrsan!

RSS 2.0