Hejdå Sverige

Så nu drar jag, vi hörs på måndag! Pussen!

Nu drar ja

Jag drar alldeles strax, men då hinner jag nog inte skriva så skriver nu hihi :) Har fixat mig klart precis, ska bara borsta tänderna innan jag går :). Ska möta Lotten först sen Emmie :) Sedan går vi till Jacqueline tillsammans. Men vi hörs senare inatt eller imorgon :). En jätte dålig bild på mig just nu! ;



Pussar från mig!

Endast bilder

Från igår;

  

  

  

Från idag(ja hade tråkigt);

  

 

woho

Sådär ja, nu har jag kommit hemfrån skolan oså :).. Var och solade med Petra och Nina efter skolan också :). Vad händer för mig idag - Middag hos Jacqueline sedan passi tror jag :P. Bara ta det lugnt ikv, för imorgon smäller det! :) Är såååå nervös inför imorgon asså.. Iiiiiiiiiik! Men iaf, nu ska jag typ duscha oså. Hörs kanske innan jag drar eller när jsg kommit hem :).

Pusspåer! (blir säkert outfit om jag hinner)

fan

Jag försov mig, himla kul!! Nu ska jag fixa mig jätte snabbt. Ta bussen till rönninge och köpa comviq kompis sedan direkt till skiolan. Hörs sen!

För trött

Nae orkar inte fixa bilderna, är alldeles för trött, och kl är mkt!



Godnatt, puss&kram!

Usch, usch för tågtrafiken!

Kom hem för ungefär 45 min sen, kaos i trafiken!! IRRITERANDE! Vårat tåg från stan var 1 timme försenat! ÅH. Och + så är det så himla kallt! Allt har gått skit denna dag! Och nu kommer jag inte somna i tid pga f*ttskolans jvl "obligatoriska" fucking "utflykter", blir riktigt trött på dom! Sedan ska man komma i tid dagen efter? Nej det går inte.. Nej ist för att klaga här så hoppar jag in i duschen nu, tar en snabb dusch, flätar håret, på med underkläder och under täcket för att sedan blunda min SUPER trötta ögon! Kanske blir lite små bilder om jag orkar efter duschen!

Hörs iaf en snabbis efter!

Konsert eller inte? Det är frågan..

Tjena tjalom!

Snart ska jag börja sätta på mig varmare kläder, ska nämligen på "konsert" m klassen nu på kvällen.. Kommer ju somna med en gång när jag kommer hem! Så kanske inte skriver mer idag. Eller ska typ duscha när jag kommer hem sedan sova.. känner att jag vill skita i "konserten" asså.. Är så jvl trött.. Vill ju somna tidigt idagså jag vaknar i tid.. Men nej, kommer komma hem vid 9-10 tiden.. Vill ju sova vid 8 så jag vaknar av mig själv vid 6.. Det är mkt mkt skönt! Så är man pigg i skolan också!.. :P Haha, jaja, struntsamma! Vi kanske hörs mera sen, får se om jag ska åka.. Aja!

Pusssen går till er!

you will understand!



& sedan


R.I.P

SÖTNOS! Kom tillbaka! Saknad är vad du är! ÄLSKO! <3


Min dag

Lite shopping blev det, och sprytan, sjukt nöjd :D länge sen man var såhär brun  HAHA! Aja, har lite brådis för maten stor på bordet och måste dit och äta! Lite bilder på vad jag har köpt får ni iaf!



klänning från Gina!



Tröja, bh & lösnaglar från H&M!



Ja, ni ser vad det står ;)! Från In&Finn!



Så blev det från spraytan! :)

Puss&Kram sålänge!

stan

Nu blire stan med Stephanie & Mindra! Vi hörs när jag kommer hem! Pussen!

PH & godnatt!





PUSSEN!

Detta ska ja börja med! :)



Blir nog större nästa gång, hihi!

PUSSEN!

kattbebis

Hellu :) Sitter här i min säng med en kattunge i knät, så söt han e! Mysig också! Snart ska jag nog sova, är dundertrött! Imorgon ska jag till stan m Steffi & Mindra och kolla runt lite först, sedan spraytan för mig och Steffi :) Spännande!! Haha.. Tänkte göra någon ansiktsmask ikväll, ska fråga mamma om hon också vill och Milos om han är hemma :). Hehe. Skönt ju! Aja hörs senare!

  

Pussen från mig och Matti!

aptrött

guva trött ja är.. Kommer nog inte orka skriva så mkt idag.. Ska testa mig fram på ett fotoprogram :). hehe. Testa lite nytt. Är hemma från skolan idag. Hörs kanske sen! <3

gonarren! <3

Blev inte att gå ut, hon ringde aldrig.. -.- Så mös under täcket och kollade på paradise! Sjukt nära final just nu!! ;D Aja nu måste jag sova för att komma upp imorgon ens.



Godnatt! <3

25 jan

Ska strax träffa Danni en stund, bara snacka skit.. Har inte träffat henne på jag vet inte hur länge nu.. Haha.. aja, efter det ska jag hem och sova, ska sova direkt! Är så himla trött.. Även fast jag sov 12-13 timmar inatt :P haha. Jag vill flytta hemifrån, till någon mysig lite lägenhet, fast då skulle jag sakna mamma så inåt h*lvete.. Är en riktig mammagris ska ni veta!! Så jag kommer nog bo hemma ett bra tag till ;). Men det är också skönt, :).. Fast inte lika stor frihet som att bo ensam :). Okej, skit samma om det. Bara min dröm typ! (?).. Ska typ börja fixa mig lite och klä på mig mera kläder, as kallt ute ju. -.- Längtar till sommaren!



Hörs sen!

Trött, ovanligt Nej.

Ojoj, hann inte skriva igår, var så hilma trött.. Somnade vid 8 tiden hehe ;),, När jag kom hem från skolan för ett tag sen så hittade jag strumpbyxor och morgonrock på min säng! Mamma är så snäll så :) Jäätte mysigt! Nu ska jag typ bara ta det lugnt, kolla en film typ :). Efter det blir det mat, efter maten typ sova.. :P Är as trött.. Min lilebror Linus sov hos mig inatt, så har väl legat lite stelt för att inte lägga mig över honom eller göra illa honom :P Hehe. Men nu ska jag sätta på filmen!

Hörs när jag orkar! :P

P.s. INTE långt kvar nu! :D:D

God morgon allihop! :)

Vaknade vid 10 men ändå, hehe. Nu ska jag fixa mig lite grann snabbt, sedan ska jag mamma och småbröderna E & L till sydpoolen, mysigt! dom ska äta lunch, och jag typ frukost.. Men vi hörs sen när jag kommit hem därifrån :)

Pussar


mm

Han är 4 år och är fortfarande vaken!

 

majsungar

fan vilka idioter det finns i denna värld! Hur kan man göra så mot  en annan människa?! Skaffa ert liv ist för att förstöra andras för i helvete!!! ÅH! Blir så jvl arg, man gör inte så, man bara gör inte så helt enkelt. Finns absolut inget svar till vrf man inte får göra så! NI/DU som gjorde det ska må sämst resten av ditt/ert liv! Äckliga människor!

Jaja, bortsett från det, sitter jag i vardagsrummet med täcke runt mig, och lillebror L är fortfarande vaken, får vara barnvakt pga texten ovanför.. Aja, det är ändå lite mysigt.. Nu ska jag bara sitta och vänta, jag kmr inte kunna somna förrän dom är hemma.. ÄLSKAR MIN FAMILJ! <3

Puss&Kram!

Tennisbollar

Sådärja! Nu har vi varit och köpt lite smågodis och cola! :) Mumsigt. Hehe det fanns små tuggummin som såg ut som tennisbollar :P Coolt! Jag och mamma sitter vid en varsin dator i vardagsrummet med Elliot och Linus medans dom kollar på filmen "Happy feet" :). Mysigt faktiskt :). Tror inte jag skriver mer idg :P Orkar nog inte.

Puss på er allihop :) Och godnatt :P

affären m mor + småbröderna

Sitter i min säng, ska byta kläder snabbt, sen ska jag följa med mamma och skjutsa låtsas pappa :). Sedan ska jag mamma och småbröderna E & L till ngn affär och handla (gott?) tror ja ;). Jaja, hörs när jag är hemma igen! Ska försöka börja med hiss och diss ikväll också! :)

barnprogram

Godmorgon :)

Vaknade för en liten stund sen, har varit uppe och allt, men orkar inte göra frukost, är så lat haha.. Jobbigt.. Idag ska jag typ inte göra någonting, jag skriver när jag har intressanta saker att berätta haha.. Elliot och jag ska fortsätta kolla på barnprogram nu :).

puss

kort inlägg (TRÖTT) niight

Lite kort, har kollat tv m mamma och peter, pratat med dom, burit upp små bröderna E & L till deras sängar, varit m dom innan dom somnade, och nu ligger jag här i sängen och är aptrött.. Skit jobbigt.. Men mina ögon vill stänga av nu, dom orkar inge mer.

Hörs imorgon! <3


.

Fick världens huvudvärk efter filmen så sov ett tag sen åt jag mat och vilat mera. Mamma kom hem nyss, ska kolla vad som kmr på tv ikv, så blire mys!

puss så länge


New moon + glarre

Hellu alla glada! :) Jag har blivit sjuk igen, fan så fort man blir helt frisk så blir man sjuk igen.. Såååå boooring.. Kom typ hem från skolan nyss, har fixat en maskin m tvätt och diskmaskinen, gett katterna mat och vatten, städat lite snabbt i mitt rum :). Nu ligger jag i min säng förbered med en skål m glass och New moon ska på, sen kmr jag säkert somna ett tag efter hehe :) Så skriver senare :)

Ha de bäst! :D

jag är trött...

God morgon!

Är alldeles för trött för att gå upp ur sängen.. Somnade sent igen,, men jag slutae 13.15 idag så då ska jag hem och sova, eller iaf vila :). Första lektionen är Engelska, hon är en grinig f**ta,, Så jobbig.. Jag kmr inte få G i det, fattas inte vad de är för idé att ens gå dit :P(?).. Aja ska försöka sträcka på mig sen upp och hoppa!

Hörs efter skolan! :)

night

Okej twilight var ju bäst! Imorgon ska jag se New moon, den håller på och laddas ner nu. :) Juste håller på med bloggen, så den ser ju lite fucked up just nu :P Jag gör så ofta jag orkar :P Men nu måste jag sova för att komma upp :)

GODNATT!

Twilight :)

Tjabba! Nu ska jag kolla på Twilight som alla snackar/de om :p Har inte sett ettan ännu ens haha :p Är lite efter; Japp :) Hehe. Men nu  blir filmen sen sova, hörs imorgon!



Puss & Godnatt! <3

barnis

Tjalom palom! :) Sitt/ligger här i sängen med datorn i knät, strax äre dax att vara barnis! Mamma och Peter ska åka och handla, najs med gott bröd och sådana saker!! :D Ska fråga mamma om hon kan köpa några nutrilette/natur diet till mig så jag kan testa påa :) Sedan massa frukt :) Hehe. Känns som att det är fredag :O Haha. Fan vill gå på bio, men typ alla är fullbokade eller inte har några pengar :P Skit också :P Men hör nog av mig senare..

krammiiis

skolan börjar 8, bråttom? -.-

God morgon, det var inte mkt sömn jag fick, är helt slut.. Och jag ska gå ända till halv fyra idag -.- Och direkt efter skolan ska jag vara barnis i typ 1 h ... Jag kommer somna som en stock vid 8 tiden hoppas jag! Så jag är utvilad till morgon dagens skoldag :) Aja nu har jag jätte bråttom, hörs när jag kommer hem från skolan :)

Puss!

John blund e här..

Nu ska jag få mig min älskade sömn! Börjar 8 imorgon så mste gå upp vid 6 tiden,, -.- GOD NATT :) <3

Outfit för ikv! Haha sexigt!



Nu blire pizza! PUSS

20 januari 2010

Goddag! :) Har bara legat i sängen hela morgonen, är sjukt trött! Somnade alldeles försent igår haha! Jag håller på att fixa med gamla bilder från Louise kamera just nu, efter jag blir klar med det ska jag bädda sängen oså sedan ta en varm dusch, sätta på mig mjukisar och göra frukost!

Teatern igår!!:

 

 

Hörs sen!


Min kväll blir såhär typ!

Hellu, kom hem för en timme sen typ, sitter i sängen och väntar på att paradise hotel ska komma ut på webben så kan kolla på alla 4 avsnitt.. Missade igår, och idag missar jag m flit för att annars blire ju konstigt :P Hehe. Ska typ göra ngt litet att äta nu sen fixa bädden sen har avsnitten kommit in hoppas jag :)).. juste, det ska bli en piercing på mig nästa månad!! :D Wihuu, min första haha.. :) Lite spännande äre ju, alla alla mina kompisar har eller har haft, jag är lite efter haha.. Men men har man en sådan mamma som jag så måste man vänta tills man blivit myndig! :). jaja har inget mer att berätta, jo typ teatern var bra! kommer in bilder sen! Och kommer lite äldre bilder också! Haha.. ;);)

Aja puss!

Hajjsan

Håller på och fixar mig, ska på teater med klassen ikv.. Men ska till stan lite innan för ska följa med Louise och Louise när dom ska äta där inne.. Själv så är man fattig och mamma är inte hemma kan inte fråga henne heller.. Glömde fråga i söndags innan hon åkte.. Och hon kmr hem idag kl 6 så typiskt.. Så jaa inge för mig. Men nu ska jag fortsätta fixa. Hörs när jag kommit hem! :)


God natt från Miranda Helin

Nu ska jag sova, godnatt PUSS!

Heeeeeej igen..

Det gick snabbt, så har jag ätit middag nu. Vid kvart över sju ska jag och Elliot fixa färsk pressad juice till oss till kvällsmat :) Det kommer bli mumsigt!! :D Efter de kanske jag ska se på "This is it" filmen :)) Laddade ner den, och den blev klar imorse :) Najsigt.. Typ inget mer som händer ikväll.. Skulle träffa Danni med mina kläder men jag orkar verkligen inte :O.. Är så himla trött.. Vill bara sova nu, men måste hålla mig tills Elliot och Linus ska sova iaf :) Haha.. Skriver nog inge mer ikv, så vi höres imorgon! :)

Mina älsklingar!! <3

  

Pussar & Kramar!

mat

Hellu :)

Ligger i sängeen trött efter en skoldag.. Vi fick ju nytt schema,
och jag slutar 4 varje måndag ?! Så jvl jobbigt.. just måndagen..
Nu ska jag gå och äta mat med Peter elliot och Linus :). Skriver
mer efter!

Puss

Skola snart och jag har magknip...

så jävla jobbigt det här asså.. Jag börjar typ 9.05 eller ngt och det äär typ om en timme, och jag måste duscha också.. Och sen har jag inget att åka på så måste promenera också.. Fan vad jag blir less på det hära asså.. Jag längtar till sommaren, så spelaar de inte så stor roll om man har ngt att åka på eller inte.. :) Länngtar verkligen till kryssningen nu.. efter den ska jag söka jobb, helg jobb typ.. Måste ha pengar till sommaren.. Nej nu ska jag fortsätta försöka göra magen bra igen..

Vi hörs sen!


Film och varmchoklad!

Mysigt skare bli! Ska kolla på filmen "Spy kids" haha, länge sen man såg den, men jag tycker om filmen hihi ;) Jag är en riktig barnprogram/barnfilms människa faktiskt! Visste ni att jag kollar på barnprogram VARJE dag?! Hehe, :D I just fucking löööve it faktiskt! :D Men nu blire film, hörs KANSKE senare ;) 
SÖTNOSEN

OBOY!

AND ME JUST NU HAHA!


Pussar på er!

P.s. har en liten sötnos brevid mig! ;) <3 ÅH!

Hejsan svejsan! ;)

Ligger här i min säng och spelar på fb, ska gå upp strax
och sätta på en maskin med kläder osådant sen duscha
efteråt, skönt! Sedan försöka städa mitt rum lite, ser ut
som hej kom och hjälp mig här.. Jobbigt faktiskt.. Vad ska
man göra idag? .. Hmm.. Bara vara hemma kommer de typ
bli :P .. Har funderat lite här i min ensamhet, tänkte satsa
på körkort till hundra så kanske man fixar de innan sommaren?
Skönt att ha den dåa liksom :). men tror inte de kommer bli
så, är för lat.. Jag ska börja träna också liksom.. Kommer gå
åt pipsvängen haah.. LÄNGTAR till kryssning som bara den!
Ska åka iväg med Steffi och kolla efter ngt nytt att ha på sig
på kryssningen, får se om jag hittar ngt :). Det är ju 40 timmars
kryssning, så två par party plagg och ett vanligt, vi ska ju av
i Riga och kolla lite emellan liksom :) Hehe. Men nu ska jag fixa!

Hejdå!

ussch

Sitter i skolan, har datorkunskap.. Blää

Findus köttfärssås! <3 haha

Tjaba tjena!

Sitter här i sängen, har precis ätit findus köttfärssås
med spagetti! :) Gott gott! mumsigt! Hehe. Kom hem
för ett tag sen, har varit i skolan och Tumba, handlade
lite gott :) Jag är tjockis = Ja, haha ;) Men men ..
Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill,



Jag just nu ;)

Hörs senare!

Good morning, skolan börjar!

Godmorgon! :)

Har varit vaken sen 4, somnade ju sen vaknade jag dåa som vanligt.. :/
Haha, men men bra att jag inte somnat nudå :) Ska nog duscha nu
så mitt hår hinner torka, så det inte är blött när jag går ut, jag börjar
ju skolan idag ;). Men vi hörs innan jag går eller när jag kommit hem!

Pussisar! <3

hee trött eller? syns de?

tjubu

Är sjukt trött, men får inte somna än. Skola imorgon. kämms som att klockan är typ iaf 9 på kvällen.. Har varit vaken ganska lännge ioch  sovit ganska litw,, halvsover typ, men tönkte baraskriva att jag måste fixa bädden, och sen försöka hitta ngn som kan gå och handla chips och dipp till mig.. För orkkar inte klä på mig gå till affäre n sen gå hem.. jag är kissnödig ochså.. joooooooobbigt.. men nnu måste jag sätta fart så  jag kan lägga mig och vila igen. Hörs sen om jag intr somnar!

puss

Pics

Bilderna från igrå :) ;

   

  

  

  

  

  

  grattis skriker vi

full eller xD  

Haha jaa, jag bjuder! Tss. Puss på er nu!

hihiii

Hejsan!

kom precis hem från tbs, är fortfarande lite påverkad'
ska precis gör mackor, sen typ kolla film :P. Hörs
imorgon med bildr oså :)


Jag just nu, (dålig webbis)

PUISSSS

Hemma hos mormor&moster :)

tjaba!
Sitter hos mormor/moster, ska snart börja röra oss ner till
Tb's, glömde mitt leg hemma men mamma e snäll och kommer
med sen :) Hehe. Men vi höres imorgon, ska fortsätta här nu!
Många pussar!

Lördag morgon

Tjalom!

Nu har jag vaknat till liv och ätit frukost, mår illa nu.. Har börjat
må illa efter varje måltid jag äter :( Inte roligt, man kan inte äta
lika mkt som man egentligen vill, men det är ju bra på ett sätt ;)
HAHA. Men ska nog ta en dusch strax :) Skönt. Sedan börja välja
kläder till ikväll ;)

Skriver sen <3

8/1-10

Godmorgon!

Somnade efter vi kom hem från ikea, var sjukt trött.. Så jag sov till 23.00
sen somnade jag igen till 05.30 ungefär, och var vaken till 11 eller ngt och ´
somnade och vaknade 6 på kvällen :P Åt mat, somnade om igen vakna igen
somnade om och vaknade halv 7 imorse :) Haha. Idag ska jag typ vara ute
hela dagen asså, så jag somnar tidigt och vaknar tidigt imorgn! Skolan börjar
ju på måndag igen.. -.- .. Fast jag har saknat skolan lite iaf :) Hihi, kompisarna
och att man gör ngt om dagarna :D.. Hehhe. Men nu ska jag snart äta frukost
med småbröderna E & L .. :) Efter det typ ta en låång dusch :) Hiihii. Men skriver
nog senare ;) Just det, känner att min blogg är tråkig, kan jag få ngr förslag om
vad man kan göra mer? :)

Puss <3

6/1-10, ikea med Nina!

Godmorgon allihop! :)

Har varit uppe hela natten typ, kollade film den sista timmen,
har precis duschat, så sitter här i bara handduk och lyssnar
på bästa Britney med hennes låt "3" :) Det är nice, ska börja
sminka mig nu, sedan äta frukost! Om typ en timme åker jag
och mamma och hämtar upp Nina min moster, vi ska nämnligen
till ikea! ;) Mamma släpper av oss där och så åker hon och jobbar
några timmar, sedan hämtar hon oss och åker hem igen! Men
det känns skönt att göra någonting än att bara sova som jag
gjort dom senaste dagarna. -.- Har varit uppe till 7-9 och sen
sovit till 6-7 på kvällen, inte så bra när man börjar skolan på
måndag ;p Så idag måste jag vara vaken till minst kl.23.00 :)
Hehe, så jag somnar på kvällen sen. Jaja, inget intressant
direkt ;). Nu ska jag börja fixa mig, men vi hörs senare när jag
kommer hem därifrån! Ha det så kul idag! ;) Bild på en av dom små;



Många pussar!

<3

Gokväll!

Nu är jag riktigt trött alltså!! Så ska försöka sova
är fortfarande yr av mig asså, jag förstår bara inte
vad det är för ngt.. Skit jobbigt iaf, men jag hör
av mig imorgon när jag vaknat, får se vad som
händer imorgon! Bilden på sötnosarna som inte
kom upp i förra inlägget! :)



Godnatt sötnosar!


sötnosar

Hahahaha, paradise hotel ikväll, helt sjukt asså!!!
Haha, herregud.. Men men, just nu kmr Weeds på tv,
men tror jag ska se en film jag laddat ner :)
Ville bara meddela det haha, mitt sällskap;

(bilden kmr sen, blogg.se är seg)

Byes!

Film

Godkväll alla ni!

Jag ligger i sängen, har precis kollat på filmen
"My best friends girl" och den var ju as bra :)!
Nu ska jag gå in och duscha, sen börjar paradise
hotel på tv :) Hihi, det är dubbla avsnitt. Efter
det blire en annan film tror jag, sen föörsöka
sova lite. Men skriver senare kanske :).



Pusspuss! <3

hihi

Hejsan hoppsan!

Jag kunde aldrig somna, så jag fortsatte vara vaken och
här sitter jag liksom ;) Nu har jag gjort toast precis, ska
kolla på en film jag ladda ner :) Vi hörs senare :)

Pussar!


niight niight

Hej,

har inte gjort så mkt idag, så har inget att skriva haha..
Men jag ska typ sova nu, imorgon blir Södertälje med
Nina :).. Jaja, hörs imorgon!

Godnatt på er!


3/1-10

Tjaba!

Är så sjukt sjuk, hostar hela tiden, kan knappt prata, halsen
är helt fuckad.. Sååå jobbigt asså.. Hoppas jag blir bättre
snart asså, för jag orkar inte mer. Jag vill vara frisk och kunna
prata ordentligt, inte att jag tappar rösten varannat ord! ÅH!
Aja, ska kolla film kl 21.00 tror jag, ska kolla vad den filmen
handla om först kanske :P. Ska försöka somna tidigt, tror inte
att jag kan det eftersom jag vaknade tjugo i sex.. :S Feeeett
jobbigt, men vad ska man göra ;p Nej, jag skriver nog senare!

Bye!

kvällen 2/1-10 till natten 3/1-10

Hellu,

blev utgång "idag" :P Det var najs najs. Efterfest hos en kompis. Bråk,
gråt m.m. Men det var riktigt roligt iaf faktiskt :). Men nu ska jag sova,
är sjukt grymt yr asså :O. Har typ fått tillbaka febern :/
Aja, nu måste jag sova.

Godnatt! :)


herregud

god morgon!

Är såsjjukt trött asså, har nt fått sova ordentligt, somna vid 6 tiden också.. Har jätte ont i halsen och då menar jag verkligen JÄTTE ONT!! Jag orkar nt.. jag gråter snart asså.. Och jag ska gå ut idag? Tror jag sparar det till nästa helg asså.. Men skriver vad som händer sen senare. Nu måste jag sova lite till.

Godnatt :P


niight

Tjalom! Nu måste jag sova, ska upp tidigt och handla alkohol oså :) Skriver imorgon!

Godnatt! ;)

dusch

Hejsan

Nu ska jag gå och duschha, :) Sedan händer det ngt annat :)Jaja, har
lite bråttom nu :P. Hörs sen :)

Puss

<3

God morgon!

Jahapp, då var det år 2010 nudå :). Undra hur detta år blir :)!! Spännande!
Jag hade iaf väldigt trevligt igår!!! :D Förutom att jag ramla och slog i knät
på något vis, så nu är den helt svullen ;p.. Men men.. Och fortfarande är
man sjuk, så jäkla jobbigt, jag hade verkligen typ ingen röst igår, och det
jobbigaste var ju när folk inte hörde, så skulle man skrika men det gick ju
inte :P Hehe, men trevlans ändå! nu ligger jag i sängen med lillebror Elliot
och Struffie och Sulan! Riktigt mysigt faktiskt :). Jag vet inte vad som händer
idag, vi skulle på bio egentligen men ingen orkade :p hehe, så det blev inte
så.. Men imorgon blire bio, sen utgång :). Aja, jag skriver nog senare!

Många pussar!


.

Kom precis hem, sk a sova nu, louise sover över :) GODNATT!! ;X. kmt bilder imogron <3

RSS 2.0